ZEF in the press

ZEF at the UNFCCC in Bonn
June 24, 2019. 

On the occasion of this year’s UN Sustainable Gastronomy Day, experts gathered at the Climate Change Conference in Bonn to discuss the need to transform the way we produce and consume food.

» more
"Nachhaltige Entwicklungen stärken"
June 11, 2019. 

in: Bioökonomie.de. June 11, 2019.

"Wissenschaftliche Beiräte appellieren: Forschung und Politik müssen bei der Umsetzung der Nachhaltigkeitsziele stärker kooperieren."

» more
"Bioökonomierat zieht Bilanz"
March 29, 2019. 

in: Bioökonomierat.de. March 29, 2019.

Die zweite Amtszeit des Bioökonomierates geht dem Ende entgegen. Nach knapp sieben Jahren Beratertätigkeit zieht das Expertengremium ein positives Fazit.

» more
Merkel promotes sustainability
January 19, 2019. 

Article in Stuttgarter Nachrichten on the challenges of consolidating rising food production with nature conservation with comments by ZEF Director Prof. Dr. Joachim von Braun.

» more
"Gefahr für die Kaffeebohnen"
January 17, 2019. 

Article in Tagesspiegel on the endangerment of wild coffee strains with comments by ZEF Senior Researcher Dr. Manfred Denich

» more
Diese Webseite verwendet Cookies

Diese Website verwendet Cookies – nähere Informationen dazu und zu Ihren Rechten als Benutzer finden Sie in unserer Datenschutzerklärung am Ende der Seite. Klicken Sie auf „Ich stimme zu“, um Cookies zu akzeptieren und direkt unsere Website besuchen zu können.
Read more